Всяка поръчка на предлаганите от Zaryjewels.com продукти достига до Вас напълно безплатно, като цената на куриерската услуга е за наша сметка. За Ваше удобство, избраните продукти получавате в кутийка*.

Zaryjewels.com доставя избраните от Вас продукти с куриер до офис на куриерска компания, с която Сайта работи, или до посочен от Вас адрес. При финализиране на Вашата поръчка следва да отбележите избрания метод за доставка чрез попълване на съответното поле.

При доставка до адрес, в случай, че адресът е трудно откриваем, намира се в затворен комплекс или до него се достига чрез контролиран достъп, Потребителят трябва да даде по-ясни указания, както и да осигури достъп и присъствие с цел осъществяването на своевременна доставка.

Срокът за доставка зависи от дестинацията, посочена от Потребителя, като максималният срок за доставка е до 5 (пет) работни дни, считано от датата на обработване на поръчката. Zaryjewels.com не носи отговорност за забавяне на доставката в случай, че последното е по вина на куриера, извършващ доставката и/или поради независещи от Сайта обстоятелства.

Поръчаните от Потребителя продукти и документацията, свързана с куриерската услуга се подготвят и доставят от Zaryjewels.com на посочения адрес или до офис на куриер, напълно безплатно и при спазване на настоящите Общи условия за ползване, както и политиките и правилата на куриерската компания.

При предаване на продуктите от представител на куриерската компания, Потребителят или друго лице, посочено от него, са длъжни да подпишат документите, свързани с доставката. Потребителят е длъжен да докаже самоличността си чрез показване на документ за самоличност. В случай, че друго лице получава пратката, това се удостоверява в документацията на куриера чрез изписване имената на лицето и поставяне на подпис от негова страна. За друго лице се счита всяко лице, което не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка.

В случай, че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес, не бъде осигурен достъп до адреса за доставка и/или куриерът не успее да се свърже на предоставения телефонен номер, Сайтът се освобождава от задължението си да достави заявените продукти и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на продукти.

 

*Ако желаете по-луксозна опаковка за Вашето бижу, моля погледнете нашите предложения в категория „Други“ на Zaryjewels.com.