Методи за плащане

Zaryjewels.com Ви предлага следните начини за плащане на избраните от Вас продукти:

Наложен платеж (заплащане на куриер при доставка). 

Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес или при получаването им в офис на куриерската служба. Препоръчваме Ви в присъствието на куриера да:

  • Отворите пратката;
  • Да прегледате дали доствените продукти отговарят на поръчката Ви;
  • В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.

По банков път

Цената на поръчаните продукти е необходимо да се плати по следната банкова:

Банка: „РАЙФАЙЗЕНБАНК /БЪЛГАРИЯ/“ ЕАД

IBAN: BG65RZBB91551008567266 (BGN)

BIC: RZBBBGSF

Титуляр на сметката: „Зари Джуълс“ ООД

Дължимото плащане е необходимо да се извърши в срок не по-късно от края на работния ден, следващ потвърждаване на поръчката. Плащането се счита за изпълнено със заверяване банковата сметка на „Зари Джуълс“ ООД.

Поръчката се анулира, в случай че в посочения срок за плащане, по сметката на „Зари Джуълс“ ООД не постъпи цялата дължима сума, за което „Зари Джуълс“ ООД уведомява Потребителя.

Ако в срока на плащане бъде направена нова/и поръчка/и от същия Потребител, то изпълнението й/им ще започне след постъпване на цялата дължима сума по предходната/ите поръчка/и.

При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Плащане с карта и ePay.bg (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic)

При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да финализирате плащането, където е необходимо да следвате стъпките, указани от ePay.bg. В платформата може да изберете как да платите - с карта, офис на Easy pay или от микросметка в ePay. Поръчката Ви ще бъде обработена от zaryjewels.com, но нейното изпращане ще бъде извършено след получаване на съответната сума по сметка от „Зари Джуълс“ ООД. 

При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


Гарантирано от Екот - плащане с карта

Това е нова услуга на куриерска форма Еконт с която сумата на наложения платеж може да бъде платена онлайн с карта. При завършване на поръчката платформата Ви препраща сайт на Еконт, където можете да платите с карта. Сумата се резервира по картата на клиента, докато пратката бъде доставена. След успешна доставка сумата се изплаща към търговеца. Получателят има възможност да откаже поръчката и да заяви възстановяване на сумата.