Рекламация и търговска гаранция

Рекламация и Търговска гаранция

Zaryjewels.com предлага висококачествени продукти от сребро с гарантирана проба на материала 925, естествени и синтетични камъни, гарантиращи липса на алергични реакции по кожата, както илипсата на каквито и да било недостатъци и дефекти по продукта към момента на изпращане, които да намалят естетическите му качества, стойността или годността му за употреба.

Маркировката 925 за удостоверяване качество на предлаганите от Zaryjewels.com изделия от сребро се поставя в специализирана лаборатория към Министерство на финансите – гр. София.

За да отговорим на всички Ваши нужди и желания, ние от Zaryjewels.com Ви предоставяме право на отказ от закупените от Сайта продукти в срок от 14 дни от покупката. При реализирано право за отказ и връщане на продуктите в определеният за това срок, Zaryjewels.com ще възстанови изцяло стойността на заплатените продукти без да е необходимо да посочите причина за това. Необходимо е единствено стоките да бъдат върнати без да бъдат употребявани, със запазена цялост, в оригиналната търговска опаковка и с придружаващата ги документация, а именно касова бележка и/или сертификат за качество. Може да върнете продуктите, като ги изпратите в офис на Еконт - Бели Брези(София) или офис на Спиди - Борово(София) до Зари Джуълс ООД, телефон: 0894319086 , като разходите по връщане на продуктите е за сметка на Потребителя. За връщане на продуктите следва да попълните и изпратите заедно с продуктите Формуляр за отказ, който може да изтеглите от тук.

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от страна на Zaryjewels.com и след като бъде установена целостта на продукта. Потребителят е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или еmail, като приложи към връщаните продукти попълнен формуляр за отказ. Връщането на сумата става само по банков път в рамките на 30 дни от датата на получаване на пратката.

 

Гаранционният срок за продуктите, предлагани в Zaryjewels.com е 1 (една) година от датата на доставка. В случай, че Вашият продукт покаже дефект по отношение на материала или обработката, Ви предоставяме лимитирана гаранция, що се отнася до дефектите по материала и обработката, считано от датата на покупката.

Молим да имате предвид, че Гаранцията не се прилага при следните случаи:

  • неправилно и нецелесъобразно използване на изделието;
  • удар, изпускане, надраскване;
  • наднормено натоварване;
  • потъмняване на изделията, в следствие на тяхната употреба;
  • паднали и изгубени камъни

Изключение от нашата гаранция са дефекти, които са предизвикани в следствие на злополука, небрежност, неправилна употреба, грижа и съхранение, опит за самостоятелна поправка, и естествено износване. Как да подържаме сребърните си бижута можете да видите тук.

Потребителят поема разходите за предявяване на рекламацията, застраховка и доставка на продуктите до адреса на управление на „Зари Джуълс“ ООД.

При предявяване на рекламация, Потребителят може да поиска:

  • възстановяване на заплатената сума;
  • замяна на закупения продукт, с такъв съответстващ на договорения;
  • безплатен ремонт на установения дефект.

Във всеки от гореизброените случаи, стоката трябва да бъде върната в офис на Еконт - Бели Брези(София) или офис на Спиди - Борово(София) до Зари Джуълс ООД, телефон: 0894319086, като Потребителят е длъжен да уведоми Сайта на посочения e-mail или телефон. Задължително е представяне на касова бележка и/или сертификат за качество, които Потребителят е получил при покупката на стоките. Всички гаранционни ремонти се извършват до един месец от предявяването им.